(0513) 64 44 46 vacature@roterogroep.nl

De achtergrond van Rotero Groep

Benieuwd hoe Rotero Groep is ontstaan? Dan snappen we! Hier vind je alles over Rotero Groep van begin tot nu.

De achtergrond van Rotero Groep

Sinds eind jaren ’80 is Rotero Groep actief op de woningmarkt, voornamelijk als bedenker van concepten voor makelaars en financieel adviseurs. Uitgangspunt bij deze concepten is altijd geweest om met vernieuwende diensten meerwaarde te bieden voor de consument.

Voorbeelden hiervan zijn het onafhankelijk hypotheekadvies van Huis & Hypotheek (een van de eerste hypotheekadviesketens), de bouwkundige keuring en garantieverzekering tegen verborgen gebreken bij Garantiemakelaars, de deeldiensten bij Woonaccent en de aankoop deeldiensten voor de Vereniging Eigen Huis. 

Bij Rotero Groep werkt een team van bevlogen mensen die dagelijks bezig zijn met het versterken van onze merken. Een sterk merk is van levensbelang in een markt die continue verandert. Kenmerkend voor onze organisatie is een scherpe visie, snel reactievermogen en passie voor ons vak. We houden de trends nauwlettend in de gaten zodat we tijdig in kunnen spelen op veranderingen en gebruik kunnen maken van de modernste technieken. 

Goede arbeidsvoorwaarden

Rotero Groep biedt eerlijke en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan een marktconformsalaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden (vakantiedagen).

Kansen voor groei en ontwikkeling

Wij bieden kansen voor groei en ontwikkeling. Dit doen wij ondere andere door trainingen te bieden. Dit helpt je om je vaardigheden en kennis te verbeteren en jezelf verder te ontwikkelen in je carrière.

Open communicatie

Wij vinden communicatie belangrijk. Wij communiceren dan ook openlijk met onze werknemers en geven iedereen de kans om feedback te geven. Dit doet wij door regelmatig overleg en evaluaties. Wij gaan voor een open en transparante cultuur op de werkvloer.

Positieve werkcultuur

Wij zorgen iedere dag voor een positieve werkcultuur waarin werknemers elkaar respecteren en ondersteunen, waarin teamwork en samenwerking wordt aangemoedigd, en waarin prestaties worden erkend en beloond.

Vertrouwenspersoon

We hebben een vertrouwenspersoon binnen Rotero Groep. Als je iets dwarszit, of het nu werkgerelateerd is of persoonlijk, kun je bij hen terecht. Dit biedt jou een veilige ruimte om te praten, zonder oordeel. Soms kan praten echt helpen bij het verminderen van stress en het vinden van oplossingen.

De bedrijven van Rotero Groep

Onder Rotero Groep vallen verschillende bedrijven. Maak kennis met de bedrijven van     Rotero Groep.

Nooit meer een Rotero Groep vacature missen? Schrijf je in!

We houden je graag op de hoogte van nieuwe vacatures. Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Neem contact met ons op:

Vragen over de openstaande vacatures? Neem gerust contact met ons op! Wij staan klaar voor al jouw vragen.

Abe Lenstra Boulevard 10,
8440 AC Heerenveen

Stuur een bericht

5 + 7 =