(0513) 64 44 46 vacature@roterogroep.nl

Maak kennis met Bufr

Bufr brengt ondernemers en investeerders samen in NextGeneration Vastgoedfinancieringen voor commercieel vastgoed

Werken bij Bufr

Vind je het leuk om in een hecht team samen te bouwen aan de volgende fase van Bufr? Dan is ons team zeker iets voor jou. Werken bij ons betekent veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Je krijgt de kans om onderdeel te zijn van de verdere groei van het bedrijf. 

Diederik-bufr

Wat biedt Bufr jou als werknemer?

Ruimte om mijzelf te ontwikkelen, kennis op te doen en mee te denken in de groei en ontwikkeling van de organisatie”

Berber Bakker – Bufr

DIT

Als ondernemers in de financiële dienstverlening zagen we hoe banken zich steeds meer terugtrokken uit de vastgoed financiering voor het MKB. Anderzijds vernamen we de groeiende behoefte naar een zekere belegging bij investeerders.

IS

Bufr brengt ondernemers en investeerders samen in NextGeneration Vastgoedfinancieringen voor commercieel vastgoed. Waarbij een gunstige financiering voor een ondernemer een zekere investering is voor een belegger

~

BUFR

We stelden onszelf een aantal voorwaarden; als we gaan bemiddelen bij de financiering van commercieel vastgoed dan moet het van deze tijd zijn, eenvoudig, online, met niet teveel papierwerk, transparant, gedegen en kwalitatief met een vertrouwde persoonlijke begeleiding, zoals banken dat vroeger boden.

Ben jij de nieuwe held van Bufr?

Vind je het leuk om in een hecht team samen te bouwen aan de volgende fase van ons bedrijf? Ben jij klaar voor een functie met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid? Laten we dan verder praten!

Openstaande vacatures

Benieuwd welke vacatures wij nu open hebben staan? Bekijk ze hieronder:

Commerciaal Krediet Analist

Als commercieel analist speel je een sleutelrol in het algehele succes van de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor de goede verwerking van financieringsvragen, die bij Bufr binnenkomen. Je onderhoudt contacten met aanvragers (ondernemers zelf en / of intermediairs) en je bent voor hen het belangrijkste aanspreekpunt. 

SEO/SEA Specialist

Wil jij jouw creativiteit en kennis van o.a. SEO en SEA inzetten om ondernemers en investeerders samen te brengen? Bufr is op zoek naar een SEO/SEA specialist met B2B ervaring.

open sollicitatie makelaars netwerk

Open sollicitatie

Staat jouw functieomschrijving er niet bij maar kunnen wij jou niet missen in ons leuke team?

Voel je dan vrij om een open sollicitatie te sturen naar vacature@roterogroep.nl of vul het formulier hieronder in. Wij bekijken je sollicitatie en nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op om te kijken of jij een onmisbare toevoeging bent voor ons team!

Neem contact met ons op:

Vragen over de openstaande vacatures? Neem gerust contact met ons op! Wij staan klaar voor al jouw vragen.

Abe Lenstra Boulevard 10,
8440 AC Heerenveen

Stuur een bericht

9 + 12 =