(0513) 64 44 46 vacature@roterogroep.nl

Maak kennis met eztat

Benieuwd naar hét (online) marketingbureau voor makelaars in heel Nederland? Hier vind je alle ins- en outs.

Over ons

Eztat zorgt ervoor dat online marketing een structureel onderdeel wordt van de bedrijfsvoering van makelaarskantoren. We brengen de optimale, leadgenererende website binnen bereik van iedere makelaar. Met een op het kantoor afgestemde strategie wordt het mogelijk om online met kop en schouders boven de concurrentie uit te steken. Met behoefte gestuurde (online) marketing werken we structureel aan het versterken van de marktpositie van het makelaarskantoor. 

DIT

Door onze ervaring in de (online) marketing én makelaardij weten we precies wat nodig is voor jouw makelaarskantoor. Dit is ook de reden dat wij een website speciaal voor makelaars hebben ontwikkeld.

IS

Ons doel? Dat makelaars meer klanten krijgen doordat ze online vindbaar zijn. Dit doen wij door een op maat gemaakte strategie. Elk kantoor is anders, daar houden wij rekening mee.

eztat

Al onze klanten hebben een eigen contactpersoon. Zo weten ze altijd bij wie ze terecht kunnen. Even sparren over een nieuwe actie? Een vraag over de website óf een Google advertentie voor een woning laten maken? Voor alles kunnen onze klanten bij ons terecht.

“Ik ervaar de werksfeer als een gezonde mix tussen informeel en professioneel. Iedereen kan rustig aan de gang met zijn/haar werkzaamheden, dan wel zelfstandig of in groepsverband, maar er is altijd ruimte voor een babbeltje op de werkvloer, maar er zijn ook zeker wel dagen waarbij iedereen lekker gefocust aan het werk is.”

Hjalmar Bruggeman, eztat

hjalmar-eztat
antsje-eztat

“eztat is een bedrijf met veel groei- en ontwikkelingsmogelijkheden. Als je zelf van nature initiatiefrijk bent en kansen ziet, kun je hier zeker je ei kwijt! Met een fijne, chille werksfeer voel je je snel op je gemak.”

Antsje Reinstra, eztat

Ben jij de nieuwe eztat topper?

Eztat blijft maar groeien. Wij helpen inmiddels makelaars door heel Nederland. Hierdoor zijn wij regelmatig op zoek naar versterking. 

Openstaande vacatures

Benieuwd welke vacatures wij nu open hebben staan? Bekijk ze hieronder:

Open Sollicitatie

Staat jouw functieomschrijving er niet bij maar kunnen wij jou niet missen in ons leuke team?

Voel je dan vrij om een open sollicitatie te sturen naar vacature@roterogroep.nl of vul het formulier hieronder in. Wij bekijken je sollicitatie en nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op om te kijken of jij een onmisbare toevoeging bent voor ons team!

Nooit meer een Rotero Groep vacature missen? Schrijf je in!

We houden je graag op de hoogte van nieuwe vacatures. Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Neem contact met ons op:

Vragen over de openstaande vacatures? Neem gerust contact met ons op! Wij staan klaar voor al jouw vragen.

Abe Lenstra Boulevard 10,
 8440 AC Heerenveen

Stuur een bericht

12 + 15 =