(0513) 64 44 46 vacature@roterogroep.nl

Maak kennis met FRYSK

Benieuwd naar het snelst groeiende makelaarskantoor van Friesland? Kijk dan snel verder!

Over FRYSK

Bij FRYSK makelaars hebben we veel plezier in ons werk. We doen waar we goed in zijn. Om onze klanten precies te bieden wat ze nodig hebben, hebben we verschillende professionals in ons team. Ieder heeft zijn eigen vakgebied. Samen zorgen we ervoor dat de klant met een goed gevoel zijn huis kan kopen of verkopen. Wolkom by FRYSK makelaars.

DIT

Waar onze klanten vaak het hoofd in de wolken heeft, hebben wij onze voeten stevig op de grond. Weloverwogen beslissingen op het juiste moment. Dat is FRYSK.

IS

Wij werken met geavanceerde technologieën en bieden flexibele, gepersonaliseerde diensten aan zodat wij steeds kunnen inspelen op de veranderende markttrends.

FRYSK

Wij richten ons op de behoeften van wensen van de klant en zorgen voor een persoonlijke en zorgzame aanpak. Dit uit zich tot in de kleinste gebaren zoals follow-up telefoontjes en attent zijn op kleine details die het verschil maken voor de klant.

Ben jij de nieuwe FRYSK topper?

Bij FRYSK staat hard werken en plezier maken centraal. De naam FRYSK is al gevestigd, maar er is markt te winnen. Daarom zijn wij regelmatig op zoek naar versterking!

Openstaande vacatures

Benieuwd welke vacatures wij nu open hebben staan? Bekijk ze hieronder:

Woningmakelaar (K)RM

De naam FRYSK is inmiddels een begrip in Friesland, maar er is nog markt te winnen. Daarom zijn we op zoek naar een makelaar! Ben jij degene die wij zoeken?

Open Sollicitatie

Staat jouw functieomschrijving er niet bij maar kunnen wij jou niet missen in ons leuke team?

Voel je dan vrij om een open sollicitatie te sturen naar vacature@roterogroep.nl of vul het formulier hieronder in. Wij bekijken je sollicitatie en nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op om te kijken of jij een onmisbare toevoeging bent voor ons team!

Nooit meer een Rotero Groep vacature missen? Schrijf je in!

We houden je graag op de hoogte van nieuwe vacatures. Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Neem contact met ons op:

Vragen over de openstaande vacatures? Neem gerust contact met ons op! Wij staan klaar voor al jouw vragen.

Abe Lenstra Boulevard 10,
8440 AC Heerenveen

Stuur een bericht

5 + 4 =