(0513) 64 44 46 vacature@roterogroep.nl

Ik zoek een nieuwe uitdaging

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging om te groeien in je carrière? Rotero Groep biedt je deze mogelijkheid!

De volgende stap in jouw carrière

Als je het gevoel hebt dat je niet langer wordt uitgedaagd in je huidige functie kan het zijn dat je er aan toe bent om een nieuwe stap te zetten in je ontwikkeling. Rotero Groep helpt jouw graag met het zetten van jouw volgende stap zodat jij persoonlijk kan groeien, nieuwe vaardigheden kan leren en jezelf uit te dagen meer te bereiken. Daar gaan we iedere dag voor! 

Professionele ontwikkeling

Binnen Rotero Groep zijn er volop mogelijkheden voor groei en training om jezelf als professional nog verder te ontwikkelen.

Doorgroei-mogelijkheden

Binnen Rotero Groep wordt ook rekening gehouden met jouw doelen en ambities, en je krijgt ondersteuning om stappen te zetten naar een hoger niveau.

Uitdagende projecten

Je krijgt de kans om betrokken te zijn bij innovatieve en uitdagende projecten in verschillende branches. Dit biedt waardevolle ervaring en de mogelijkheid om je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Openstaande vacatures

Benieuwd welke vacatures wij nu open hebben staan? Bekijk ze hieronder:

Woningmakelaar (K)RM

Jij bezit een gezonde dosis initiatief en uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden. Met jouw prettige overtuigingskracht weet je klanten aan je te binden. Je bent bereid net dat stapje extra te zetten om het hoogst haalbare resultaat te behalen voor de klant.

SEO/SEA specialist bij Bufr

Wil jij jouw creativiteit en kennis van o.a. mulitmedia design, LinkedIN en SEO inzetten om ondernemers en investeerders samen te brengen? Bufr is op zoek naar een Content Marketeer met B2B ervaring.

Commercieel krediet analist bij Bufr

Als commercieel analist speel je een sleutelrol in het algehele succes van de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor de goede verwerking van financieringsvragen, die bij Bufr binnenkomen. 

 

Open sollicitatie

Interesse om te werken bij Rotero? Stuur ons een open sollicitatie! Wij zijn altijd op zoek naar initiatiefnemers en enthousiaste persoonlijkheden. 

 

Nooit meer een Rotero Groep vacature missen? Schrijf je in!

We houden je graag op de hoogte van nieuwe vacatures. Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Neem contact met ons op:

Vragen over de openstaande vacatures? Neem gerust contact met ons op! Wij staan klaar voor al jouw vragen.

Abe Lenstra Boulevard 10,
8440 AC Heerenveen

Stuur een bericht

1 + 3 =