(0513) 64 44 46 vacature@roterogroep.nl

Sollicitatieprocedure

Zit jij binnenkort bij ons aan tafel? Leuk, wij kijken er naar uit! Hier vind je alvast wat informatie over hoe het sollicitatieproces verloopt.

Zie jij jezelf al bij ons werken?

Reageer dan op één van onze vacatures. Misschien word jij wel uitgenodigd om op gesprek te komen. Hoe ons sollicitatieproces verloopt? Dat lees je op deze pagina. 

 

Jij bent geïnteresseerd in één van onze functies

Je kan onze beschikbare functies makkelijk vinden op onze website. Zit er iets tussen waar jij interesse in hebt? Vul dan je gegevens in en voeg jouw CV en motivatiebrief toe. 

Wij beoordelen de sollicitatie

Zijn we enthousiast? Dan bellen we jou zo snel mogelijk op om een kennismakingsgesprek in te plannen. 

Kennismakingsgesprek

Het is tijd voor één van de leukste onderdelen van het sollicitatie proces. Wij nodigen jou uit op ons kantoor om kennis te maken.

Tijdens het gesprek stellen wij wat vragen over jouw werkervaring, de reden dat je hebt gesolliciteerd op de desbetreffende functie en we kijken of we dezelfde mindset op het gebied van werken hebben.

Ook willen we dat jij een goed beeld van onze organisatie krijgt. Daarom is er genoeg tijd voor jou om vragen aan ons te stellen.

Beviel het gesprek? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Tijdens dit gesprek ontmoet je één of meerdere collega’s van het bedrijf waar je gesolliciteerd hebt.

Is er een match?

Dan bespreken we het contract, en vanaf wanneer jij kan beginnen. Ook geven we je een rondleiding door het pand zodat je alle medewerkers binnen Rotero Groep een keer gezien hebt.

Openstaande vacatures

Benieuwd welke vacatures wij nu open hebben staan? Bekijk ze hieronder:

Woningmakelaar (K)RM

Jij bezit een gezonde dosis initiatief en uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden. Met jouw prettige overtuigingskracht weet je klanten aan je te binden. Je bent bereid net dat stapje extra te zetten om het hoogst haalbare resultaat te behalen voor de klant.

SEO/SEA specialist bij Bufr

Wil jij jouw creativiteit en kennis van o.a. mulitmedia design, LinkedIN en SEO inzetten om ondernemers en investeerders samen te brengen? Bufr is op zoek naar een Content Marketeer met B2B ervaring.

Commercieel krediet analist bij Bufr

Als commercieel analist speel je een sleutelrol in het algehele succes van de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor de goede verwerking van financieringsvragen, die bij Bufr binnenkomen. 

 

Open sollicitatie

Interesse om te werken bij Rotero? Stuur ons een open sollicitatie! Wij zijn altijd op zoek naar initiatiefnemers en enthousiaste persoonlijkheden. 

 

Nooit meer een Rotero Groep vacature missen? Schrijf je in!

We houden je graag op de hoogte van nieuwe vacatures. Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Neem contact met ons op:

Vragen over de openstaande vacatures? Neem gerust contact met ons op! Wij staan klaar voor al jouw vragen.

Abe Lenstra Boulevard 10,
8440 AC Heerenveen

Stuur een bericht

5 + 10 =