(0513) 64 44 46 vacature@roterogroep.nl

Maak kennis met RBMT bedrijfsmakelaars & taxateurs

De vastgoedspecialisten van Noord-Nederland, daar wil je toch meer over horen?

Over ons

RBMT bedrijfsmakelaars & taxateurs bedient vanuit het zakelijke hart Heerenveen de gehele commerciële vastgoedmarkt van Noord-Nederland. Binnen 5 jaar na de start hebben we een leading positie bemachtigd in de markt van bedrijfsonroerend goed en commercieel vastgoed. Deze positie hebben we weten te behouden. We zijn marktleider als het gaat om transactievolume en staan op de taxatieshortlist van nagenoeg alle gerenommeerde banken. Omdat we het grootste taxatiekantoor van het noorden zijn, kunnen we snelheid uitstekend combineren met het leveren van hoogwaardige kwaliteit.

DIT

Met een multidisciplinair team van specialisten beschikken wij over alle kennis van commercieel vastgoed onder één dak en voldoen we aan de hoogste norm van permanente educatie.  

IS

Onze dienstverlening is volledig ingericht op het bieden van topservice. Ook na de transactie kunt u rekenen op onze extra services en blijven wij graag uw sparringpartner. 

RBMT

Wij zijn marktleider in het bemiddelen van commercieel vastgoed in Noord-Nederland en staan op de taxatie shortlist bij alle gerenommeerde banken. 

Wat biedt Rotero Groep jou?

Veel vrijheid om mijn werkzaamheden te verrichten en me verder te ontwikkelen. Je krijgt een hoge mate van zelfverantwoordelijkheid om je prestaties te leveren.

Tjibbe-Jan Boringa, RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs

tjibbejan-rbmt

Kunnen wij jou goed gebruiken in ons team?

Wil jij jouw kwaliteiten inzetten bij de nummer 1 bedrijfsmakelaar van Noord-Nederland?
Bij RBMT staat hard werken en plezier maken centraal. Als aanvulling op ons gedreven team zijn we op zoek naar een energieke doorpakker. Ben jij onze nieuwe collega?

Openstaande vacatures

Benieuwd welke vacatures wij nu open hebben staan? Bekijk ze hieronder:

Makelaar Commercieel Vastgoed

Als Makelaar Commercieel vastgoed ben jij in de breedste zin verantwoordelijk voor het verwerven, adviseren en begeleiden van transacties van bedrijfsmatig onroerend goed. Met jouw kennis van zaken begeleid jij het volledige traject van aan- en verhuurtransacties, aan- en verkooptransacties en breng je (markt)adviezen uit aan jouw klanten.

Je bent transactiegericht en ziet de uitdaging om ondernemers te helpen bij het realiseren van hun plannen. Je denkt actief mee en bent daarmee een gesprekspartner op niveau. Met je sterke commerciële drive ligt jouw focus op sales (eigen acquisitie, relatiebeheer, het voeren van onderhandelingen, etc.). Als echte netwerker leg je gemakkelijk contact; het op- en uitbouwen van een relatienetwerk en portefeuille van bemiddelingsopdrachten is jou op het lijf geschreven. 

Open sollicitatie

Staat jouw functie niet tussen de vacatures, maar denk je wel dat wij een match zijn?

Mail dan jouw CV met korte motivatie naar vacature@roterogroep.nl. We gaan graag in gesprek over jouw toekomst bij RBMT.  Alle reacties worden uiteraard discreet en vertrouwelijk behandeld. We zien jouw sollicitatie met veel plezier en belangstelling tegemoet!

Neem contact met ons op:

Vragen over de openstaande vacatures? Neem gerust contact met ons op! Wij staan klaar voor al jouw vragen.

Abe Lenstra Boulevard 10,
 8440 AC Heerenveen

Stuur een bericht

8 + 3 =