(0513) 64 44 46 vacature@roterogroep.nl

Rotero Groep als werkgever

Dat jij ons genoeg te bieden hebt, dan geloven we meteen! Maar waar zet jij eigenlijk op in? Dat ontdek je hier!

Onze kracht dat ben jij

Onze kracht zijn onze werknemers. Wij zijn dan ook heel blij met ons werknemers en doen ons best als werkgever om een steentje bij te dragen aan het werkgeluk van ons werknemers. Dit doen wij op de volgende manieren:

Goede arbeidsvoorwaarden

Rotero Groep biedt eerlijke en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan een marktconformsalaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Kansen voor groei en ontwikkeling

Wij bieden kansen voor groei en ontwikkeling. Dit doen wij ondere andere door trainingen te bieden. Dit helpt je om je vaardigheden en kennis te verbeteren en jezelf verder te ontwikkelen in je carrière.

Open communicatie

Wij vinden communicatie belangrijk. Wij communiceren dan ook openlijk met onze werknemers en geven iedereen de kans om feedback te geven. Dit doen wij door regelmatig overleg en evaluaties. Wij gaan voor een open en transparante cultuur op de werkvloer.

Positieve werkcultuur

Wij zorgen iedere dag voor een positieve werkcultuur waarin werknemers elkaar respecteren en ondersteunen, waarin teamwork en samenwerking wordt aangemoedigd, en waarin prestaties worden erkend en beloond.

Vertrouwenspersoon

We hebben een vertrouwenspersoon binnen Rotero Groep. Als je iets dwarszit, of het nu werkgerelateerd is of persoonlijk, kun je bij hen terecht. Dit biedt jou een veilige ruimte om te praten, zonder oordeel. Soms kan praten echt helpen bij het verminderen van stress en het vinden van oplossingen.

De bedrijven van Rotero Groep

Onder Rotero Groep vallen verschillende bedrijven. Maak kennis met de bedrijven van     Rotero Groep.

Nooit meer een Rotero Groep vacature missen? Schrijf je in!

We houden je graag op de hoogte van nieuwe vacatures. Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Neem contact met ons op:

Vragen over de openstaande vacatures? Neem gerust contact met ons op! Wij staan klaar voor al jouw vragen.

Abe Lenstra Boulevard 10,
8440 AC Heerenveen

Stuur een bericht

5 + 1 =