(0513) 64 44 46 vacature@roterogroep.nl

Maak kennis met Taxatie Netwerk

De landelijke taxateur van commercieel vastgoed. Daar ben jij toch ook benieuwd naar?

Over ons

Taxatie Netwerk heeft een uniek landelijk netwerk van circa 100 zelfstandige taxateurs en is zodoende het grootste netwerk van regionale taxatie specialisten. Wij regisseren en controleren grootschalige taxatie opdrachten voor vastgoed partijen vanuit 1 centrale plek. Vanuit ons netwerk hebben wij altijd een lokale taxateur in de regio, waar ook in Nederland. Opdrachtgevers van Taxatie Netwerk profiteren van lokale marktkennis en hebben toch één aanspreekpunt voor heel Nederland.   

DIT

Elke taxateur heeft vanuit de opgebouwde ervaring in de regio de beschikking over (lokale, regionale en landelijke) data die gebruikt worden bij de totstandkoming van de waardering. Taxatie Netwerk draagt zorg voor plausibilisering door een tweede onafhankelijke taxateur uit het netwerk.

IS

Alle taxateurs werken volgens dezelfde regels in hetzelfde online taxatiemanagementsysteem. Opdrachtgevers kunnen 24/7 inzage krijgen tot het systeem en de voortgang van de opdracht van A tot Z real time volgen. De rapportage wordt ingericht volgens de wensen van de opdrachtgever en voldoet aan de nationale standaard voor de digitale uitwisseling van bedrijfsmatige rapportages Standard Business Reporting.

TAXATIE NETWERK

Taxatie Netwerk staat garant voor een kwalitatief hoogstaande dienstverlening doordat wij de opdrachten centraal aannemen en vervolgens de regionale taxateurs aansturen, die de taxaties onder haar supervisie uitvoeren. Onze klant heeft altijd één centraal aanspreekpunt van opdracht tot oplevering van de taxaties. Opdrachtgevers van Taxatie Netwerk profiteren van de lokale marktkennis en hebben toch één aanspreekpunt voor heel Nederland.

Voeg jij je toe aan ons mooie team?

Ligt jouw hart bij hard werken, gedreven mensen, taxaties en verbinding? Bekijk dan onze vacatures eens. 

Openstaande vacatures

Benieuwd welke vacatures wij nu open hebben staan? Bekijk ze hieronder:

Open Sollicitatie

Staat jouw functieomschrijving er niet bij maar kunnen wij jou niet missen in ons gedreven team?

Voel je dan vrij om een open sollicitatie te sturen naar vacature@roterogroep.nl of vul het formulier hieronder in. Wij bekijken je sollicitatie en nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op om te kijken of jij een onmisbare toevoeging bent voor ons team!

Nooit meer een Rotero Groep vacature missen? Schrijf je in!

We houden je graag op de hoogte van nieuwe vacatures. Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Neem contact met ons op:

Vragen over de openstaande vacatures? Neem gerust contact met ons op! Wij staan klaar voor al jouw vragen.

Abe Lenstra Boulevard 10,
8440 AC Heerenveen

Stuur een bericht

1 + 3 =