(0513) 64 44 46 vacature@roterogroep.nl

Commercieel medewerker binnendienst

 

 

makelaar commercieel vastgoed

Commercieel medewerker binnendienst bedrijfsmakelaardij

Op locatie – 32 tot 40 uur

RBMT bedrijfsmakelaars & taxateurs is de jongste marktleider van Noord-Nederland als het gaat om transactievolume van commercieel vastgoed.

Ken jij RBMT al?

RBMT bedrijfsmakelaars & taxateurs is de jongste marktleider van Noord-Nederland als het gaat om transactievolume van commercieel vastgoed. Vanuit Heerenveen bedienen we de gehele vastgoedmarkt van Noord-Nederland op het gebied van bemiddeling als ook op het gebied van taxaties van commercieel vastgoed. Wat het bedrijfsonderdeel taxaties betreft staan we op de taxatieshortlist van nagenoeg alle gerenommeerde banken en zijn we uitgegroeid tot het grootste taxatiekantoor van Friesland. Op het gebied van taxaties ligt onze grootste kracht in het snel en objectief afgeven van een taxatie, tegen een scherpe prijs. We werken met gecertificeerde taxateurs. Binnen het team heerst een no-nonsens bedrijfscultuur. We zijn realistisch en betrokken.

Wat ga je doen?

Als commercieel medewerker binnendienst vorm je het centrum van de dienstverlening van onze  bedrijfsmakelaardij. Je bent het eerste telefonische contact en je zet daarmee de standaard voor de rest van de dienstverlening binnen ons kantoor. Je vindt het de normaalste zaak om cliënten fatsoenlijk te woord te staan en je vindt het leuk om de makelaars te ontzorgen. Hun vragen ten aanzien van de administratieve voorbereiding en afwikkeling kan je feilloos interpreteren en je pakt proactief werkzaamheden op. Regelen, organiseren, plannen, coördineren, klantcontact, voorbereiden en afronden; allemaal werkzaamheden die dagelijks voorbij komen. Aan de ene kant ben jij dus de zakelijke coördinator van vele processen, aan de andere kant ben jij ook de gezellige en van nature positieve persoon die met humor en een glimlach in de wereld staat.

Profiel

  • We zijn op zoek naar een praktisch ingestelde en energieke medewerker, die graag veel werk verzet.
    Je hebt al ervaring opgedaan als commercieel binnendienstmedewerker of A-RMT makelaar (binnen- of buitendienst) bij een woning- of bedrijfsmakelaardij.
  • Je vindt het leuk om (huur/ koop) contracten te maken, je bent precies en nauwkeurig en je snapt écht wat de betreffende transactie inhoudt.
  • Communicatie met cliënten vind je leuk, inspirerend en zie je als uitdaging. Dit zowel via telefoon, email of anders. Jij geeft de cliënt niet alleen het gevoel welkom te zijn, maar ook de zekerheid dat alles perfect geregeld is/wordt
  • Je kunt goed zelfstandig werken, de makelaars vliegen immers in en uit kantoor, jij behoudt overzicht in hectische tijden en je pakt aan als het wat rustiger is

Voordelen van werken bij RBMT

Top Team

Je krijgt een plek in een team van gedreven en enthousiaste makelaars.

 

Leuke functie

In eerste instantie een tijdelijk arbeidscontract, maar bij goed presteren volgt een vaste aanstelling.

Leuke feestjes

Bij RBMT hebben we een gezellige en actieve personeelsvereniging en elke vrijdagmiddag een borrel (ook met andere de andere bv’s).

Goede werkplek

Aandacht voor een goede werkplek en arbeidsomstandigheden. 

Werksfeer

Een informele werksfeer waarbij iedereen zichzelf kan zijn en daardoor ook het beste uit zichzelf kan halen. 

Goed salaris

Je kunt rekenen op een marktconform salaris en een pensioenregeling. 

Lijkt het je wat?

 Solliciteren?

Solliciteren:
Solliciteren kun je door je CV met korte motivatietekst te sturen naar RBMT Noord Nederland B.V. t.a.v. Robert van der Werf via vacature@roterogroep.nl. Voor nadere informatie kun jij je eveneens wenden tot Robert van der Werf op 0513-644 446.

(acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst)