(0513) 64 44 46 vacature@roterogroep.nl

Tips voor jouw sollicitatie

Zit jij binnenkort bij ons aan tafel?

Jouw sollicitatie bij Rotero Groep

Wij kunnen niet wachten tot jij je bij Rotero Groep aansluit. Daarom geven wij je wat tips om je zo goed mogelijk voor te bereiden voor jouw sollicitatie.

Doe je research

En daarvoor zit je al op de perfecte website. Kijk eens tussen de bedrijven, zie jij jezelf al ergens werken? 

Lees je goed in over het bedrijf waar jij wil werken. Dit laat zien dat je oprecht geïnteresseerd bent én jij weet dan ook meteen waar het bedrijf voor staat en of jij daar ook achter staat. 

Stel vragen

Een sollicitatie gesprek is geen interview (gelukkig!). Het gesprek hoeft niet van één kant te komen. 

Wij zijn geïnteresseerd in jou, dus hebben we een aantal vragen om erachter te komen wie jij bent. Daarentegen ben jij ook geïnteresseerd in ons en zal je vast genoeg vragen hebben. Een sollicitatie gesprek is het beste moment om deze vragen te stellen.

Relax

Wij bijten niet. We begrijpen dat een sollicitatie gesprek spannend is, maar zenuwen zijn echt niet nodig. 

Sollicitatiegesprekken brengen altijd de nodige zenuwen met zich mee, maar probeer te ontspannen tijdens het gesprek. Dat maakt het gesprek voor jezelf ook veel leuker. Een sollicitatie gesprek is puur een gesprek om elkaar wat beter te leren kennen. 

Klaar voor jouw sollicitatie?

Benieuwd welke vacatures wij nu open hebben staan? Bekijk ze hieronder:

Woningmakelaar (K)RM

Jij bezit een gezonde dosis initiatief en uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden. Met jouw prettige overtuigingskracht weet je klanten aan je te binden. Je bent bereid net dat stapje extra te zetten om het hoogst haalbare resultaat te behalen voor de klant.

SEO/SEA specialist bij Bufr

Wil jij jouw creativiteit en kennis van o.a. multimedia design, LinkedIn en SEO inzetten om ondernemers en investeerders samen te bregen? Bufr is op zoek naar een SEO/SEA specialist met B2B ervaring.

Commercieel krediet analist bij Bufr

Als commercieel analist speel je een sleutelrol in het algehele succes van de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor de goede verwerking van financieringsvragen die bij Bufr binnenkomen.

Open Sollicitatie

Interesse om te werken bij Rotero? Stuur ons een open sollicitatie! Wij zijn altijd op zoek naar initiatiefnemers en enthousiaste persoonlijkheden.

Neem contact met ons op:

Vragen over de openstaande vacatures? Neem gerust contact met ons op! Wij staan klaar voor al jouw vragen.

Abe Lenstra Boulevard 10,
8440 AC Heerenveen

Stuur een bericht

3 + 3 =