(0513) 64 44 46 vacature@roterogroep.nl

Ik zoek een stageplek

Praktische werkervaring op doen en waardevolle vaardigheden ontwikkelen binnen een gezellige innovatie werkomgeving, dat is stage bij Rotero Groep.

Een goed begin voor jouw loopbaanontwikkeling

Stage bij Rotero Groep biedt jouw de kans om vaardigheden te ontwikkelen, kennis te vergroten en waardevolle ervaringen op te doen binnen jouw vakgebied. Dit helpt voor je verdere loopbaanontwikkeling (misschien wel bij Rotero Groep!)

Kom praktische ervaring op doen

Studeren wordt pas echt leuk, als je weet waar je het voor doet. Een stage bij   Rotero Groep biedt je de kans om praktische werkervaring op te doen binnen jouw vakgebied. Dit helpt je om te begrijpen hoe de theorie (die je op school hebt geleerd) in praktijk wordt toegepast.

Ontwikkel je vaardigheden

Wij richten ons dagelijks om innovatieve oploissingen, wat zorgt voor een inspirerende en creatieve werkomgeving.

Altijd goede begeleiding en coaching

Als je kiest voor een stage bij Rotero Groep dan kies je voor een goede begeleiding en coaching tijdens je stagetraject. Je wordt altijd bijgestaan voor een ervaren professional in hun vakgebied. Dit helpt jou om je te ontwikkelen en te groeien als professional.

levi-rbmt

Vanaf de eerste stagedag voelde ik mij gelijk om mijn gemak en kreeg ik de kans om mij te ontwikkelen binnen de organisatie.
Ik hield mij bezig met diverse werkzaamheden op zowel de taxatie als makelaardij afdeling. 

Inmiddels is mijn stage per februari 2023 succesvol afgerond en ben ik hierna gelijk aan het werk gegaan binnen het bedrijf als kandidaat-makelaar.

Levi Huijser, RBMT bedrijfsmakelaars & taxateurs

Openstaande stageplekken

Benieuwd welke stages wij nu open hebben staan? Bekijk ze hieronder:

Online marketeer stagiair bij eztat

Dagelijks bezig zijn met het versterken van de marktpositie van makelaars door heel Nederland. Jij maakt voor makelaars het verschil bij eztat.

Officemanager stagiair bij FRYSK

De binnendienst is de drijvende kracht van FRYSK. De (ver)koop van een woning wordt gecoördineerd door de officemanagers. Jij zorgt er samen met het team voor dat alles op rolletjes loopt.

SEO/SEA stagiair bij Bufr

“Ga jij van Bufr een groot succesvol merk maken in de vastgoedfinanciering?” Bufr combineert online gemak met vertrouwde degelijkheid in Next Generation vastgoedfinancieringen (commercieel vastgoed).

Makelaar Commercieel Vastgoed stagiair bij RMBT

Wil jij jouw kwaliteiten inzetten bij de nummer 1 bedrijfsmakelaar van Noord-Nederland? Bij RBMT staat hard werken en plezier maken centraal. Als aanvulling op ons gedreven team zijn we op zoek naar een energieke doorpakker.

Nooit meer een Rotero Groep vacature missen? Schrijf je in!

We houden je graag op de hoogte van nieuwe vacatures. Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Neem contact met ons op:

Vragen over de openstaande vacatures? Neem gerust contact met ons op! Wij staan klaar voor al jouw vragen.

Abe Lenstra Boulevard 10,
8440 AC Heerenveen

Stuur een bericht

7 + 8 =