(0513) 64 44 46 vacature@roterogroep.nl

Maak kennis met

Rotero Groep

Rotero Groep bestaat uit verschillende merken

Die elk wat te maken hebben met vastgoed en financiering. Benieuwd uit welke merken we bestaan?

Eztat zorgt ervoor dat online marketing een structureel onderdeel wordt van de bedrijfsvoering van makelaarskantoren. Met een op het kantoor afgestemde strategie wordt het mogelijk om online met kop en schouders boven de concurrentie uit te steken.

Makelaars Netwerk heeft een uniek landelijk netwerk van circa 350 zelfstandige NVM makelaars & taxateurs en is zodoende de grootste landelijke intermediair in de vastgoedmarkt sinds 2004. Wij ontwikkelen, regisseren en controleren grootschalige opdrachten voor vastgoed partijen.

RBMT bedrijfsmakelaars & taxateurs bedient vanuit het zakelijke hart Heerenveen de gehele commerciële vastgoedmarkt in Noord-Nederland. 

Bij FRYSK makelaars hebben we veel plezier in ons werk. We doen waar we goed in zijn. Om onze klanten precies te bieden wat ze nodig hebben, hebben we verschillende professionals in ons team. Ieder heeft zijn eigen vakgebied.

Bufr is intermediair in vastgoedfinancieringen. Vind je het leuk om in een hecht team samen te bouwen aan de volgende fase van Bufr? Dat is Bufr zeker iets voor jou. Werken bij Bufr betekent veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Je krijgt de kans op onderdeel te zijn van de verdere groei van Bufr. 

Nooit meer een Rotero Groep vacature missen? Schrijf je in!

We houden je graag op de hoogte van nieuwe vacatures. Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Neem contact met ons op:

Vragen over de openstaande vacatures? Neem gerust contact met ons op! Wij staan klaar voor al jouw vragen.

Abe Lenstra Boulevard 10,
8440 AC Heerenveen

Stuur een bericht

4 + 14 =